MALATYA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Tercihlerine İlişkin Duyuru

2022 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Tercihlerine İlişkin Duyuru

2022 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Seçme ve Görevlendirme takvimi doğrultusunda müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı ihtiyacı bulunan okul ve kurumlar Web sayfamızda ilan edilmiş, Mebbis ortamında tercihlere açılmıştır.

İhtiyaç listemizde, Darende Yeniköy Ortaokulu Okul Müdürü ihtiyacı sehven Yenice Ortaokulu olarak sistemde açılmıştır. Yeniköy Ortaookulunu tercih edecekler, sistemde Yenice Ortaokulunu seçeceklerdir. Okul Müdürü görevlendirmesi Yeniköy Ortaokuluna yapılacaktır. Kale Çok Programlı Anadolu Lisesinin bir (1) Müdür Yardımcısı ihtiyacı bulunmaktadır. Bu okuldaki ihtiyaç sehven Mebbis modülünde ilan edilmemiştir. Kale Çok Programlı Anadolu Lisesini tercih edecek adaylar, tercihlerini ekte gönderilen formu doldurarak başvurularını yapacaklardır. Bu okulu tercihlerinde yazacakların ayrıca Mebbisten başvuru yapmasına gerek yoktur. Başvuru formu il veya ilçe milli eğitim müdürlerine elden teslim edilebilecek, ayrıca yoneticiatama44@meb.gov.tr adresine gönderilebilecektir. E posta gönderen adaylar telefonla teyit edecektir.

 Başvuru Formu İçin Tıklayınız

 

İnönü mah. Buhara cad. No 250 Yeşilyurt - 0 422 280 4400 / 0422 280 4548

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.